Aanbieding PC optimalisatie in Hengelo

Heeft u een computer wat al een tijdje meedraait en is die toe aan vervanging of herinstallatie? Twijfelt u over de upgrade die uw computer nodig heeft voor bijv Windows Vista of Windows 7? Heeft u liever Windows XP bij u nieuw geleverde computer? Wij kunnen u een aanbieding doen waarmee uw pc voorlopig weer vooruit kan en optimaal is ingesteld aan de hand van uw gebruik. Herinstallatie is tevens mogelijk. Wij doen dit met grote vakkundigheid zonder verlies van gegevens waarmee u direct aan de slag kunt.

Backup oude gegevens. Alle belangrijke gegevens worden op een CD of DVD gezet zodat u deze later kunt raadplegen.
Verwijderen virussen en herinstallatie Windows XP, Vista of Windows 7 indien nodig. Een nieuwe frisse start voor u en uw computer.
Een gratis anti virus wat volledig de standaard is welk uw computer gratis beschermt tegen virussen, spyware of trojaanse paarden.
Een geoptimaliseerd besturingssysteem. Standaard wordt Windows geleverd voor een heel breed aantal aan PC's. Door de instellingen te 'fine-tunen' kunt u Windows afstemmen voor gebruik met uw computer en het beste eruit halen wat erin zit.

Een handig set aan tooltjes (Programmas) en geautomatiseerd opruimings-systeem. Bij elke herstart van uw computer werkt uw computer zichzelf zonder al te veel moeite bij zodat deze fit en optimaal blijft. Voor meer info over prijs en mogelijkheden surft u door naar contact. Verkoop van nieuwe of gebruikte hardware is mogelijk tegen scherpe prijzen.

- Processoren van zowel Intel als AMD
- Geheugen (SD-Ram, So-dimm, DDR1, DDR2, DDR3)
- Harde schijven (IDE, S-ata, Notebook harde schijven en SSD's)
- Bluray of DVD branders, CD-Rom spelers (Ook slimline voor notebook/laptop!)
- Moederborden van Asus, MSI, Gigabyte en meer. Geschikt voor Intel en AMD
- Netwerkapparatuur zoals Draadloos internet, bedraad internet, netwerk kaarten, wireless internet en zelfs dongles
- Vervangende of nieuwe TFT/LED beeldschermen welk u direct kunt gebruiken op uw PC voor het beste werkbeeld
- Ook voor reparatie van uw harde schijf, notebook, PC of meer

Vanzelfsprekend is een scala aan nieuwe hardware tegen een betaalbare prijs bij ons leverbaar. Het is mogelijk om een systeem om op basis van een budget of wensen bij ons samen te stellen. Vaak dankzij goede samenwerking al direct op te halen. Er zijn veel pc's die met kapotte hardware prima vervangen kunnen worden met gebruikte. Dit scheelt in de kosten en kan net zolang mee! Wil je ook gebruik maken van deze aanbieding/ Neem dan contact op.