Harde schijf herstel | Data recovery | Chrash Harde schijf | Reparatie

U kent het wel. Jarenlang functioneerd uw computer of laptop uitstekend, en ineens stopt hij ermee. De computer maakt snerpende geluiden, en komt Windows al niet meer in. Herstart na herstart lijkt het gewoon een einde oefening van uw computer. Vaak in dit soort gevallen heeft de harde schijf de geest gegeven, en dreigt u al uw gegevens kwijt te raken. Men besluit dan maar om een nieuwe harde schijf aan te schaffen, of neemt maar voor lief dat kostbare gegevens verloren zijn gegaan.


Dit hoeft niet altijd zo te zijn.... Er zijn een paar prima doe-het-zelf-technieken, die wel expertise van computers vereisen om dit zelf weer te kunnen herstellen. Het herstellen van een harde schijf lukt in de 9 van de 10 gevallen altijd. Tenzij de harde schijf gewoonweg 'dood' is , dan moet je uitwijken naar een echt recovery-bureau met helaas hoge kosten. Bij spanningspiek(en) en / of kortsluiting met de harde schijf gaat in de meeste gevallen alleen de printplaat (electronica) stuk. De harde schijf zelf is nog in goede staat. Door middel van een printplaat-swap (het vervangen van de printplaat met een ander identieke harde schijf) kunt u weer deze gegevens herstellen. Maar niet zo gemakkelijk, de printplaat moet namelijk identiek zijn in type en serienummer / firmware. Een verkeerde printplaat op de harde schijf kan de schade erger maken dan dat het is. Het is daarom van belang dat u dit laat onderzoeken door iemand die er verstand van heeft.

Na ruim 5 jaar ervaring in het herstellen van harde schijven voor particulieren en bedrijven (cruciaale gegevens die verloren lijken te zijn) biedt Servicepunthengelo.nl deze service nu ook aan. Een techniek in het herstellen van harde schijven die gechrashed lijken te zijn, niet meer willen doorstarten (getik) of zelfs compleet niets meer doen. Voor deze kwalen bestaan er oplossingen, oplossingen die expertisegewijs worden uitgevoerd om toch gegevens terug te herstellen. Het voordeel hiervan is , is dat u niet een torenhoge-kostenpot kwijt bent aan herstelbureau's , die ongeveer 100 a 200 euro per herstelde Gigabyte rekenen. Als het om uw gezinsfoto's gaat, uw persoonlijke documenten en vakantievideo's, kan dat een hoge rekening worden.

Servicepunthengelo.nl biedt een service waarbij als de gegevens hersteld kunnen worden, u ook niet voor onverwachte kosten staat. Daarnaast zal Servicepunthengelo.nl nooit een ingreep uitvoeren waardoor toekomstig herstel niet meer mogelijk is. Er zal eerst een analyse worden gedaan, op basis daarvan een voorstel worden gemaakt en dan kan u zelf beslissen of u de daadwerkelijke herstel wilt uitvoeren of niet.

Harde schijf herstel herstellen vriezer hengelo 074 overijssel corrupte gegevens herstellen data recovery partitie

De daadwerkelijke kosten vallen bij Servicepunthengelo.nl veel lager uit dan een gemiddeld data herstel bureau. Servicepunthengelo.nl werkt op basis van een No-cure-no-pay, met uitzondering van eventueele verzendkosten of transportkosten (c.q ophalen / brengen van de harde schijf in de omgeving met o.a de auto). Deze voor analyse kost vaak niet meer als 20 euro waarbij u na afloop een advies krijgt wat met de harde schijf gedaan kan worden en hoe deze het beste te laten herstellen. Indien u een harde schijf heeft waarbij belangrijke gegevens op staan en deze wilt u laten analyseren neem dan het volgende in acht: Draai de harde schijf niet langer dan noodzakelijk! Bij schade kan de schade alleen maar erger worden, bijv permanente schade. Dit bemoeilijkt het herstelprocess voor datarecovery later. Daarnaast adviseren wij altijd voorzichtig met de harde schijf om te gaan dan wel een anti statische 'bag' te gebruiken. Wij ondersteunen datarecovery voor NTFS, Fat 16 / 32, HFS of HFS Plus (Apple / Macintosh) of EFS (linux).

Hiermee bespaart u schade op onder andere de printplaat voor electrostatische gevoeligheid. Bij verzending zorg altijd voor een anti statische bag en een goed stevig verpakte harde schijf in een doos. Gebruik het liefst schuimrubber om beweging via de TPG / Verzending per post te minimaliseren. Het is ook mogelijk de harde schijf bij u op te halen. Let op: Servicepunthengelo.nl constateert regelmatig dat harde schijven eerst door andere bureua's, PC centra's en dergelijk worden gecontroleerd alvorens verstuurd worden naar Servicepunthengelo.nl , hierbij worden vaak handelingen verricht die de kans op een succesvolle herstel bijna onmogelijk maken! Laat u alstublieft de schijf zoals die is, maak deze zeker niet open en behandel deze met extreme voorzichtigheid! De kans op succesvolle herstel wordt met elke handeling, kleiner. Het succesratio bedraagt meer dan 90% !

Succesratio

Servicepunthengelo.nl berekent al of het vooraf mogelijk is om een harde schijf te herstellen. Indien dit mogelijk is zullen wij u een offerte doen en kunt u besluiten of u daadwerkelijk wilt doorgaan of niet. Bij het uitvoeren van een data herstel voor de harde schijf kunnen we ivm apparatuur niet garanderen dat we ook daadwerkelijk uw gegevens zullen herstellen. Zoals al geschreven was zullen er immers ook geen handelingen worden uitgevoerd waardoor herstel al helemaal niet mogelijk is. Gegevens zijn kostbaar, en het risico nemen om deze gegevens te verliezen houden we het liefst zo klein mogelijk. Ons succesratio is bij harde schijven zoals Seagate, Maxtor, Western digital, IBM, Toshiba en samsung meer dan 90%! Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en stuur uw harde schijf naar ons toe. Wij reageren snel en aqedaat.

Voordelen via Servicepunthengelo.nl

Als u een harde schijf heeft die door wat voor redenen dan ook de geest heeft gegeven en deze wilt laten onderzoeken via Servicepunthengelo.nl moet u een kleine checklist doornemen alvorens u met Servicepunthengelo.nl contact opneemt. Deze checklist bestaat uit de volgende stappen:

1: De harde schijf is gevallen, en tikt / doet niets meer.
De kans is groot dat de harde schijf te repareren is. U kunt de harde schijf dan via Servicepunthengelo.nl opsturen / langsbrengen om te laten herstellen.

2: De harde schijf is ineens gestopt met werken en tikt / doet niets meer.
Ook hier geldt dat de kans voor een succesvol herstel mogelijk is. U kunt de harde schijf dan via Servicepunthengelo.nl opsturen / langsbrengen om te laten herstellen.

3: De harde schijf is inmiddels al open gehaald, er zijn herstelwerkzaamheden aan gepoogd.
Geeft u in de mail al aan wat er exact aan is gedaan. Indien u de schijf zelf of door iemand anders volledig heeft opengehaald is de kans zeer gering er nog een herstel uit te halen.

4: De schijf heeft brandsporen van Brand, Kortsluiting of waterschade / anders.
De schijf kan indien fysiek nog intact, hersteld worden. U kunt de harde schijf dan via Servicepunthengelo.nl opsturen / langsbrengen om te laten herstellen.

5: Bij succesvol herstel kunt u erop aan dat uw gegevens ook daadwerkelijk prive zijn en blijven!
Helaas, wilde verhalen gaan rond dat er bij harde schijf herstel toch een aanzienlijk portie prive gegevens worden gekopieerd, geinspecteerd of worden bekeken door mensen die hier niet in te horen zitten. Bij herstel van uw gegevens zal er altijd discreet mee worden omgegaan. Bij herstel krijgt u ook een DVD of ander opslag medium retour, met daarop uw gegevens in bijv een zip bestand met herstelbestanden aan, zodat u altijd uw herstelde cruciaale gegevens bij de hand heeft. Ook is het mogelijk om voor uw computer thuis of op de zaak een geautomatiseerd automatisch backup systeem op te zetten tegen gereduceerd tarief. Bij Servicepunthengelo.nl ontvangt u altijd een factuur.

6: Ook landelijk harde schijf recovery
Wij hebben ontdekt dat er landelijk veel vraag is naar goedkope en professionele datarecovery door heel Nederland. Het is mogelijk om per post uw harde schijf aan ons op te sturen. Geef bij het aanvragen van contact wel direct het typenummer, serienummer en merk aan ons mee voor een versnelde service. Onderzoekskosten bedragen 20 euro excl. btw en maximaal € 100 voor herstel exclusief aanschaf materialen voor harde schijf recovery. Neem nu nog contact met ons op voor meer info.

7: Als enige een lage en betaalbare prijs!
Door vele ervaring op gebied van datarecovery kunnen wij een lage en scherpe prijs aanbieden. Wij zijn hiermee landelijk de goedkoopste aanbieder van datarecovery op vakkundige wijze.

Indien u een harde schijf heeft die wij niet kunnen oplossen of dat u zelf het bos door de bomen niet meer ziet: wij raden u de diensten van RSE aan - een professioneel recovery bedrijf dat beschikt over de nodige cleanroom(s) en daadwerkelijke handelingen kan uitvoeren zoals het overzetten van platters, harde schijven met brandschade en dergelijk kan herstellen. U kunt in aanmerking komen voor een korting op analyse. Als u uw job aanmeld via code V16N9C dan wordt deze automatisch bij uw aanmelding verwerkt. Het versturen van uw harde schijf per post is mogelijk naar RSE. Dit is de aanbieder wanneer wij voor u geen passende oplossing kunnen vinden. Handelingen die toekomstige recovery onmogelijk maken doen wij niet!

Indien u belang heeft bij een mogelijke harde schijf herstel verzoeken wij u om contact op te nemen met Servicepunthengelo.nl.

Recensies harde schijf recovery

Ik heb de harde schijf goed terug ontvangen en heb inmiddels al mijn data eraf gehaald, super bedankt hiervoor ! - Patrick te Kerkrade (Probleem: Printplaat defect)