Reparatie computer in Overijssel

U kunt bij ons tegen laag tarief uw computer laten repareren door iemand met vakkundige ervaring. Heeft u een PC of notebook die traag is? Of start deze helemaal niet meer op? Kunt u niet bij uw waardevolle gegevens? Enkele van deze vele steekpunten specialiseren wij ons op. U kunt voor een lage prijs bij ons reparatie op locatie ontvangen of de computer in Hengelo brengen om deze binnen aanzienlijke tijd gepareerd te hebben. Wij nemen niet meer dan nodig is om reparatie van uw computer uit te voeren. Bij datarecovery / harde schijf herstel voeren wij nooit handelingen uit die uw gegevens in geding brengen. Ook is het mogelijk om printplaten bij ons te bestellen voor professionele datarecovery.

Veelvoorkomende problemen zoals hardnekkige spyware, virus, trojaanse paarden, windows herinstallatie of drivers installeren behoren tot onze specialiteit. Ook voor het optimaliseren of sneller maken van uw pc / notebook dan dat deze al is. Dit met natuurlijk advies op voorhand waarbij de kosten voor bijv. aanschaf van een nieuwe computer altijd laag zal blijven. Een PC of notebook kan vaak sneller worden gemaakt door juist de basis componenten met snellere hardware te vervangen. Zo kan uw pc namelijk langer mee zonder dat u een nieuwe PC moet aanschaffen. Omdat wij werken met vele computers is het op voorraad hebben van gebruikte hardware aanwezig. Dat wil zeggen dat als uw PC stuk is en dringend toe is aan vervanging wij altijd tegen een spotgoedkope prijs vervangende hardware kunnen aanbieden, zonder dat u deze nieuw in de winkel koopt.

Bij het installeren, configureren van PC's werken wij altijd zo dat u direct aan de slag kunt en tevens ook programma's meekrijgt waarmee u zelf onderhoud op uw pc kunt verrichten. Dit scheelt namelijk een toekomstig bezoek aan de computer reparateur omdat u op voorhand alles zelf kunt onderhouden. Installatie van gratis of betaalde antivirus is mogelijk. Wij werken met alleen de beste betaalde antivirus die uw PC letterlijk dichttimmert voor kwaadwillige software. Voor gratis paketten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Dit kost u niets en biedt de bescherming die u nodig heeft.

Installatie van wireless of bedraad netwerk, multi media spelers, instellen van apparatuur zoals TV's, DVD spelers of audio / video apparatuur is mogelijk. Ook aanleg van video apparatuur voor bescherming en beveiliging van uw thuis of bedrijfspand zijn tegen een spotgoedkope prijs inclusief hardware mogelijk. Servicepunt Hengelo streeft om goedkope reparatie van uw PC of notebook in Hengelo en omgeving aan te bieden. Op voorhand met het versturen met een contact aanvraag ontvangt u bij ons al per email direct een prijsopgave. U weet dus meteen waar u aan toe bent. Servicepunt Hengelo is in het bezit van een KVK welk onder 50014250 bekend is bij de kamer van Koophandel. Ook voor vakkundige weboplossingen zoals logo, design en webhosting kunt u bij ons terecht. Servicepunt hengelo biedt brede expertise op gebied van Computers. Laat uw pc niet naar een hobbyist brengen met alle schade vandien.