Inzameling van oude computers bij Servicepunt hengelo

Wij bieden de mogelijkheid om oude computers bij ons in te brengen. Hiermee kunnen wij andere mensen helpen met het vinden van een gepast computersysteem op maat of mensen die dringend onderdelen nodig hebben. Voor hardware kan een vergoeding worden geboden, maar dat geldt alleen voor wat het meest nodig is.


Beschikt u over een oude computer op zolder of in de kast die u niet langer gebruikt? Wilt u graag af van oude computerspullen die u nog liggen heeft? Dan bieden wij met onze inzamelings actie mogelijk uitkomst. Wij zijn opzoek naar PC's, Laptops (defect mag), schermen (werkend) en alles wat op gebied van computer(s) komt kijken. Software met licenties hoeft niet. Met deze inzameling kunnen wij andere mensen voorzien van een bruikbare PC. Tegenwoordig brengt verkoop van een oude computer nog maar weinig op. Wij zijn bereid een geringe vergoeding te bieden voor oude gebruikte apparatuur. Wij zijn geen winstgevende service maar willen wel hardware kunnen aanbieden voor mensen die goedkoop een reparatie nodig hebben. Ook voor bedrijven die hun stal van werkcomputers uitfaseren kunnen met ons contact opnemen voor een mogelijke offerte.

Indien u een hardware reparatie nodig heeft en zelf beschikt over een oudere PC vanaf minimaal Pentium 3 / 4 of AMD Athlon dan kunnen wij op voorhand een afspraak maken om in ruil voor hardware eventueele reparatie aan te bieden. Vanzelfsprekend wanneer de kosten de waarde van de hardware overschrijden dan is een minimale factuur vanzelfsprekend. Informeer naar de mogelijkheden onder de pagina contact. Bij inname van oude computers 'shredden' wij altijd gegevens op uw harde schijf op een vakkundige manier om gegevens diefstal, verlies of identiteits diefstal te voorkomen. Hiervoor wordt een methode gebruikt die de harde schijf minimaal 17x overschrijft om datarecovery te voorkomen. Uw gegevens zijn zelfs voor professionele bedrijven zeer moeilijk nog te achterhalen. Voor meer info over inzameling van uw oude computer kunt u contact met ons opnemen.