Computerreparatie voor bedrijven en instanties

Voor bedrijven en instanties is het mogelijk gebruik te maken van onze diensten. Als u vakkundige reparatie, opbouw en / of opzet nodig heeft voor uw bedrijfsomgeving dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen tegen scherpe tarieven kleinschalige bedrijven en / of instanties met een maximum van 25 pc's voorzien van de meest ideaale configuratie en oplossingen. Geladen met kennis en expertise kunnen wij u van dienst zijn voor uw bedrijfsomgeving in computers, hardware en software-omgeving. Ook kunt u uw huidige platform door ons op een vakkundige wijze laten upgraden naar een verbeterde omgeving voor u en uw werkers. Raadpleeg ons vandaag nog voor meer informatie.

Installatie camera's / beveiliging en meer

Het is mogelijk om door ons vakkundig camera's voor beveiliging te plaatsen. Dit inclusief apparatuur met een harde schijf recorder, die beeld en geluid met een retentie tot wel 3 weken kan bewaren. Wanneer er sprake is van een incident en u hiervan beelden wilt inzien zijn deze toegankelijk. Met oogpunt op kwaliteit willen wij uitsluitend het beste voor bedrijven kunnen neerzetten. Het is mogelijk om deze beelden 24/7 overal ter wereld via het internet inzichtelijk te maken. Ook als uw pand geen toegang tot internet heeft. Bij gebruik van camera's wordt altijd gekeken naar gebruik van enterprise-hardware, welk de hoogste MBTF heeft in tegenstelling tot consumentenhardware.

Hardware tegen goedkope prijzen

Wij kunnen u computer hardware en software op maat aanbieden tegen scherpe prijzen. Indien u meer wilt weten raadpleeg ons dan via de pagina contact. Wij reageren binnen 4 tot 12 uur op uw schriftelijk verzoek. Vergeet geen telefoonnummer achter te laten voor een snelle respons.